Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken har kommit på besök då och då. 1974 kom den på besök i flera bemärkelser.


Kär Lek 1974


FÖRTROENDET
Min kärlek kastar sten
på sitt fönster, min vän
Min kärlek målar bilder i sanden

Min kärlek är som bröd
till fåglarna, min vän
Min kärlek är något varmt
du får hålla i handen

Augusti 1974




Fri vers av Lena Renman
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 11:36



Bookmark and Share


  stella
Gillar hur du liknar kärleken vid bröd åt fåglarna... Snyggt!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman