Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kärlek har det väl funnits där trots allt och när man minst anade det emellanåt. Här kommer två delar från 1995 i repris


Kär Lek 1995

 

DU
I alla klockor ringer du
ljuder och sjuder
på mina gator och torg

Mot mina stränder slår du
dunlik i stiltje eller våldsamt i full storm
medan solen virvlar upp och ner
vindarna vänder
tiden stannar och du
finns i mej allt mer och mer

April 1995



NU
är tid att sträcka dessa grenar mot din sol
känna strålarnas glöd och frukter så spröda
mogna fram där inget tidigare växt

95.02.28




Fri vers av Lena Renman
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 11:49



Bookmark and Share


    Nattviol
har läst dina Kära Lekar
med stor behållning!
denna här med DU
och NU gillar jag speciellt
underbara kärleksbeskrivningar
som går rätt in!
*applåd*
2007-07-01

    ej medlem längre
\"Mot mina stränder slår du
dunlik i stiltje eller våldsamt i full storm\"
DET är kärlek det!!!
Underbar!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman