Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra fjäril

Jag kan ännu höra ditt skratt
Jag kan blunda och du är där

Dina glädjetårar i mitt minne
Blir till mina tårar av saknad

Jag har frågat mig varför du dog
Och jag vet inte svaret Emelie.

Jag vet bara att jag vaknade upp
när du somnat in

Jag började leva
Efter att du dog

Smärtan tvingade mig att känna
Livet måste vara mer

Du lärde mig mest om livet
Och för det vill jag tacka dig

Livet är det vi skapar ur oss
som en spegling av vår själ
Den stunden vi är här

Ditt ljus strålade ut ur dig medan du var här på jorden.
Du lämnade en värme i varje hjärta du berörde.
Ditt skratts vibration fick hjärtan att dansa av glädje.

Du flög utan vingar
på en glädje så stor
Du visade mig att det inte är vingarna som gör en fjäril..




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-01 16:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert till din vän!
2015-02-20

  aberatio
Sorgen och saknaden till trots är det en väldigt vacker text. Från hjärta och själ
2007-08-19

  MaddieMad
du vet hur vackert det här är.. Och vet du det inte så vet iaf hon. (för jag har inte ens tänkt försöka beskriva hur fenomenalt du formulerat dig).
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa