Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen Johnny

Vilsen

går i cirklar, i liggande åttor

vems synder är Du beredd att dö för?

gå ur tiden, i realtid

medan urspårade karmahjul

rullar iväg med oss

mot nya obesannade mardrömmar

 

Johnny

går i digitala fyrkanter, i liggande åttor

Vilken gloria passar Din moderna antifrisyr?

vi liftar mot stora äventyr

och tröttnar lika fort

faller in i snabbmatsexpressen

mot djupfriterad hud

som ett fängelse av ånger

runt förlorad tid

 

Vilsen Johnny

går rakt fram, i trehundrasextio grader

tills horisonten blivit densamma

och för att deltaga nu måste du ta avstånd

finna ett lagom beroende indie-alternativ

vinka farväl till din mötesplats med dig själv

men Du vet: du är hittegods av 24karatsguld

om du nu bara kunde få någon att se dig




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 491 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-01 16:33



Bookmark and Share


  ulli
\"Vilken gloria passar Din moderna antifrisyr?\"

tycker om det här.Det är annorlunda och lite mystiskt. Lite svårtolkat men ack så härligt.
2007-07-01

  Neal
Skön, forsätt & forsätt & va rebell forsätt & försätt att va dig själv !
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand