Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumt!

Vill försöka förstå.

Vill inte glömma, vill bara minnas.

Det är för tidigt.

Det finns så mycket kvar att ge.

Jag vill inte mista dig, du är allt jag har!

Stanna hos mig!




Fri vers av Malinboll
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll