Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinkel


de ligger
i ett pärlband,
människor ur
möten,
nu stelnade,
i en stillsam rad,
blundande i
avgjutningar,
lämnade skal,
hållande varann
i handen, en
kedja som
format
en människa








Fri vers av baklänges
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ligger en surrealistsk känsla av begynnelse
här, ett slags dna-väsen, i långsam
rörelse, trögt flytande

greppar, snör åt, väcker upp
en människa

uppställningen, textens
korta format
en jo pärla
2007-07-06

  Bubamara - Maria Zakrisson
känns väldigt allvarligt. och viktigt. på ett vackert sätt. satte hjärtat på rätt plats. våldsamt varsamt. jag är hänförd.
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges