Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten andligt inspirerad morgonsång för oss alla på denna planet. Och för oss i 08 området, titta på " It the wild" fotoutställning  strax intill dramaten, utomhus, gratis.


Ett i repris

 

Allt är summan
genom vilken
man kan se
bakom allt som är
ett och detsamma

 

Oktober 02




Fri vers av Lena Renman
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-07-02 08:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Klurigt och tankvärt.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman