Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uråldrigt sätt att kommunicera i vår tid men vad gör det, till sist får man ändå svar vare sig man vill eller inte.


Fax

Internposten via fax till
detta andra universum
är synnerligen ineffektiv

med häpnad ser jag idag
hur det på meddelandet står

   NEJ

på min tolv år gamla fråga
älskar du mig ? jag älskar dig

 

92.03.29




Fri vers av Lena Renman
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 00:06



Bookmark and Share


    amorfati
Jag gillar perspektiven i dikten, de dubbla avstånden.
2007-08-01

  devilsangel
En fråga som kan finnas kvar hur många år som än går...fast man vet vad det kommer stå på meddelandet...
2007-07-02

    ej medlem längre
Den här är skrivet med glimten i ögat och helt ljuvlig!
2007-07-02

  Lena Renman
Tänk jag börjar tro att talet tolv försöker säga mig något..
Kan det vara två gånger sex? hmm. Dags att sova nu tror jag
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman