Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nära att bli färdig efter en sen ändring


Deluxe

Drogerna jag använder
hjälper mig att glömma
dina varma händer
vi blir ett minne blott
och jag flirtar med
döden lite smått

Det är vannsinnigt svårt
att måla himlen
något annat än blå
Snälla, ge mig svaret
så jag äntligen vet hur
jag injicerar allvaret




Fri vers av J P
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P