Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....för att gud inte får finnas måste vi tro mera på gudlöshetens välsignelser..om dom finns.. del av en dialog om 'vem skall man tacka'.. eller förbanna vid 'force majeure?'


Hudnära gudlöshet

 

 

att gud inte finns
kan jag stå ut med
värre långt värre är
att gud har samma
problem med mitt
sätt att vara

gud finns inte
för mig
bara för sig
där är vi kvitt
för jag finns
bara för mig

och det räcker
liksom inte
det täcket
sover man
för dåligt under

 

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 15:56



Bookmark and Share


  Albert
den här gillade jag
måste fundera på den, på slutet

undrar om inte jag sover väldigt gott under det täcket

numera

hmmm...
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer