Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd tråd, av alla möjliga

Jag tappade en röd tråd en gång
lät den nysta upp sig
och följde den
genom tid och rum
så väggarna föll
i glömska

Vi kom igenom
bort, inåt utan vidare
tills tråden nött ut sin färg
mot omgivningens fantasilösa skepsis

sådan synd
biktas för sällan




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 671 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-02 21:27



Bookmark and Share


  K*
\'sådan synd

biktas för sällan\'

ja, verkligen... !

detta är verkligen bra
sådant jag faller o smälter för

är något allergisk mot uppställningen
men i detta fall så gjorde det inget

innehållet är självlysande
2007-07-05

  danshäxan
Hej!
Inom parentes som vanligt./ danshäxan :-)


En röd tråd, av alla möjliga
(förstår inte det som är efter kommat...men jag
är kanske inte riktigt med här...:-( )


Jag tappade en röd tråd, en gång
(bra pausering i den här raden)

lät den nysta upp sig (för att sedan följas av ett rejält flöde)

och följde den

genom tid och rum

så väggarna föll

i glömska (de senaste 5 raderna är verkligen snygga)

Vi kom igenom (här börjar ett nytt kapitel... ska det märkas?)

bort, inåt utan vidare

tills tråden nött ut sin färg (snygg beskrivning... nöta ut färgen)

mot omgivningens fantasilösa skepsis



sådan synd

biktas för sällan (koncentrerat slut. ett ordentligt slut)

(jag gillar den här texten - vad jag minns har jag gillat
samtliga dina texter.... - betyder nog att du har en hög kvalitet
på det du gör. Du skriver intellektuellt, reflekterande, och
med känslomässig förankring. ) :-) / Danshäxan
2007-07-05

  Nina V A
Ja sannerligen, sådan synd biktas för sällan, ett märke oavsett slag som faller igenom, som vi tappar, förtappar, nystar upp, glömskans garn, igenom och bort, nöter nöter
\"mot omgivningens fantasilösa skepsis\"
hey, gillar dina texter!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand