Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.... det kom nog dirrekt från hjärtat


Kommer du le mot mig igen?

Tänk att igen mot mig få dig att le
För det lilla jag nog allt skulle ge

Förvånad att du mig skulle intressera
Önskar bara att det hade hänt mera

Smärtsamt när du alltid vände blicken bort
Stunden då våra ögon möttes var väldigt kort

Har tänkt på hur det skulle varit att ha dig hos mig
Och hur jag skulle gått till väga för att ändra dig

Med det är försent
Ja, nog vet jag det

Hoppas att jag dig igen kommer få se
Men det kommer kanske inte att ske

Men i såfall... kommer det vara någon skillnad?




Fri vers av Physalis
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-07-02 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis