Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur många betydelser kan orden ha egentligen... så många man själv vill ..


Tungsint

jag blir
lättsinnigt yr
vid tanken på
hur lättsinnligt
min tunga kan dansa
på ditt innanlår


och mellan
dina tår


mina ögonblick
av tungspets
på dina ögonlock
gör mig
tungsint nog
att vilja smaka mer

 

och får jag inte det
blir sinnet tungt
av nya begär

 

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-03 06:24



Bookmark and Share


  Karin D
Härligt sensuell denna text.
Kram
Karin
2007-07-03

    Lillemor
Välsmakande, doftande
hunger bara en passionerad
kan känna.
2007-07-03

    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt....ja kittlande ..om än lite tung...här går det i vilket fall hand i hand med ljuv poesi!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer