Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text som redan finns i en svit som heter "sorg", publicerad här på poeter i april, men jag vill att just denna skall sticka ut lite extra så den får eget utrymme nu.


Bli av med


Ställer mig i hörnet
där på perrongen

Hoppas
någon skall bära bort mig
med de andra
soporna

eller ta mig med hem
som ett fynd

Februari 2007




Fri vers av Lena Renman
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-03 09:36



Bookmark and Share


    Nattviol
håller med riel - visst är det
en pärla!
den sticker ut lite extra och
förtjänar applåder!
skräp för en kanske är
ett fynd för en annan....!!!
2007-07-03

    ej medlem längre
Ja, den här är en pärla! Så krass, antingen eller!
Denna sparar jag!
2007-07-03

  Eline.P
Ensam, utlämnad och uppgiven, men ändå distans och accepterande till situationen. Den här dikten är bara så bra.. perfekt!
2007-07-03

  katt.inc
Bra och med stor ironi.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman