Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodkropp

så ont det sved

när själen min fick missfall

jag skrek

mina inre organ dallrade

i livet, rött

hopplösheten hade infunnit sig




Fri vers av Nike
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike