Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den största sanningen


crazy baby, I love you


Vi skrattade och kysstes och
blickades och lämnade kläderna på golvet
och du hade dina händer i mina och vi föll
på sängen och vi var med varandra och du var i mig
och vi kysstes och blickades och älskades,
Du retades och fick mig att nästan skrika och kvida och våra ögon och kroppar var samma
och till slut fast det gick fort så var våra kroppar
fantastiskt ett och andades och lyftes och sänktes och tumlade
och rumlade och du sjönk mot mitt bröst och mitt bröst tog
emot ditt huvud för att ge dig vila och vi var kära och utmattade och sköna i kropparna efteråt och
började jag
skratta
och skratta
och sedan
grät jag och skrattade samtidigt
och du kysste och pussade mig på kinden bland allt trassligt
kärleksvarmt hår

du älskar mig
och jag älskar dig

och i den stunden var jag hela världen och jag hade
alla människor i mig och alla skratt och alla tårar och alla känslor
drömmar lyckor
och jag och du
är världens
ände

nej:

Du och Jag
är världens ande







Fri vers av volatile
Läst 558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-03 16:28



Bookmark and Share


  K*
Du och Jag
är världens ande


glimmande
helt glimmande!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile