Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'..försök att beskriva den elektriska laddningen när man och kvinna möts första gången,den där pirrande sensationen när hudarna bara är en decimeter från varann..'


Det första närmandet

 

När vi äntligen
röjt alla hinder
och magnetiserat
våra kroppar
med åtrå

steg vi långsamt mot
varandra
under äppelträdets
hägn och skugga


nära nog
att känna värmen

sögs vi samman
som håret följer
borsten
en spraktorr
vintermorgon

med gnistor och allt


 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 11:37



Bookmark and Share


    Lillemor
Elektriskt som bara den..
fina bottnar i brukandet av två
årstider i samma intressesfär:
läser som ett längtansmöte
mellan två personer som
båda varit i ide över en lååång
vinter. Du förmedlar mer än väl
hur de varma känslorna kryper
närmre..o närmre
2007-07-04

  Albert
den var sprakande och snygg
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer