Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En simpel dikt.


Himlen blöder

Blodets röda färg färgar himlen röd
Himlen blöder
Regnet som faller är inte längre lätt
Dropparna är tunga
röda
I regnet står någon
Hans ögon gråter salta tårar
men regnet färgar kinderna röda
Han har blodet som tårar.
överallt
Det går inte komma undan blodet som kommer från himlen
Det finns inget skydd
Bara öppna fält där man får springa
tills blodet tagit ur all eneri ur kroppen
Han ramlar
faller i oändlighet
Ingen kommer någonsin se honom igen
Regnet kommer gömma honom
glömma honom
Det röda regnet
som färgar himlen röd
Som gör så att himlen blöder




Fri vers av Bloody_doll
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll