Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ser inte vad jag ser & jag ser inte vad du ser


Tavlan med det röda Hjärtat

Hjärtat som du tittar på
är blekrött och svagt
en viljelös tanke
helt utan krav

Hjärtat som du sneglar på
är blekrött och skrämt
åter blivit klassats
som ett skämt

Hjärtat som jag tittar på
är en blodröd soluppgång
där svalorna ler varmt
och nynnar sin cowboyssång

Hjärtat som jag sneglar på
är en sammetsröd dröm
så vacker att det gör ont
den känslan dödar min sömn




Fri vers av J P
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 12:00



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fina metaforer som läns
nära och finurliga
2020-01-28

    inmeddiginålsögatkamel
Väldigt fint:)
2007-07-13

    Elin Sundström
Den är vacker, skör den där tavlan du målar upp. Ditt språk är vackert. Jag fångas av röda hjärtan.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P