Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt ego


Hur kan man förklara
allt det som man ser?

Hur kan man förklara
allt det som vi ger?

Det vi ger,
endast för att visa hur vi är.

Stort eller litet
beroende på var och när.

Hur ska man kunna se det ego,
som faktiskt leker i oss alla?

Det man gör, för att få sig själv
att le, ja vad kan man det kalla?

När det enda man vill är att hjälpa
andra.

Hur kan man då sitt osynliga ego
klandra?

När det enda vi gör är att få
oss själva att må bra

Kan man då kalla det för givmildhet,
eller vad?

Vi finner lycka när andra älskar
der vi gör.

Vilket blir vår drivkraft, till den
dag vi dör




Fri vers av Sbva91
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91