Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplysning

stenansikten

med mjuka händer

rör mitt inre

gör bleka ränder


berget väntar

går min väg

bestiger slänter

uppfyller önskningar



vinden berättar vad som hänt




Fri vers av Nike
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 22:05



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Du skriver kort men intensivt!
Ochjag kan känna berget
höra vinden och få en smak i munnen
Mycket fint!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nike