Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm om sommaren kryllar av par, familjer, turister, vänner som äter och dricker, går och står överallt. Sällan ser jag någon ensam, någon som jag. Perceptionen är selektiv.<br> <br>


Alla dessa på picknick i parken vid vatten....

Fort
går jag
förbi
låstas inte se
dem alla

Där finns bara
farthinder
statister
skyltdockor
saker
i vägen

Fort så fort 
så jag inte hinner se
min ensamhet
mot all denna
gemenskap

 

07.07.04

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-07-05 09:13



Bookmark and Share


    Lillemor
Utlämnade ensamt.
Starkt! Igenkännande
2007-07-12

  katt.inc
Utanförskap och ensamhet känns svårt, här beskriver du det mycket fint.
2007-07-05

  Lena Renman
Hej var tvungen att ändra radbrytningen på ett ställe. Det såg fel ut såg jag, utsäkta
Lena
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman