Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du släpper inte I

kråk-skrik i fjärran
stålspik i rost
på plankor som glömts
längs vägen

med flit

Vilse på vägraka
ledsen i allt

och
Där
stod famnen bakom
och runt
Du släpper mig inte ett ögonblick!




Fri vers av vissla
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-03-25 10:42



Bookmark and Share


    carimba
Vilken växling från vilsenhet till närhet...
Jättefin
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla