..skulle jag svara på din begäran..'" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..skulle jag svara på din begäran..'


Vore jag din ängel

 

 

Du,
slagen
av frostens
letargiska band
här är min flamma
töa din is
här är min
hand
låt dig
tas

dina spridda
ansikten
skall fogas
samman
av de slag
som bara
kärlek ger
till handen

Möt din nöd
i mina ögon
fånga min kraft
med ditt mjuka kött

lämna dina öar
av ensamhet
här på denna strand
fångas din suck
och formas till tack

darra hjärta
bäva själ
hel blir du
när du lämnat
dina gränser

genom eld
till heligt ljus

absolvo te

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 01:40



Bookmark and Share


  Agnes
Absolution i själfull skrud....
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer