Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄCKROSOR.

Ro ut

 en bit i en eka.

Hör skvalpet av vattnet.

Titta på växtligheten på vattnet.

Se på näckrosorna

dom har

nått ljuset från bottnen.




Fri vers av Annmargreta
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-05 10:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fin och stillsam för livskraften !!
2008-05-28

  albertina
Gud så vackert jag tror att jag svimmar=)
Fick lust att ta ekan och ro ett slag.
Som barn gjorde jag det och tyckte om det.
Rogivande för själen.
Och näckrosor är ju så vackra.
Minnen så mycket fina minnen
2008-03-28

    JJ VIP
En tapper strävan! Jättebra dikt! Mvh. JJ.
2007-08-28

  * Ammi *
fin poesi
2007-07-30

  Annika Gustafsson
dom har

nått ljuset från bottnen.



så vackra rader särskilt dessa..var vid sjön igår och njöt av dem.... från dessa rader kanske vi själva kan se hopp
2007-07-07

    Cajsa
Mycket fint skrivet min vän
2007-07-05

  Gawain
Dessa växtrikets otvistligen skönaste under! Vilken underbar liten dikt till det vackra, det ljuvliga naturliga. Nympaea alba i mitt hjärta, for ever :)
2007-07-05

  Mr G
En beskrivning av naturens underverk.
Där näckrosorna blomma.
Vi är också ibland som näckrosor, vi föds nakna
och vi går genom livet förhoppningsvis
blommande
Fint och vackert beskrivet

Mr Grapenskog
2007-07-05

  stella
En godbit du serverar här!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta