Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

käraste älskade vänner

Ni är det bästa som jag har,
ni står mig riktigt nära.
Och i alla mina dar,
är ni dem jag håller kära.

Jag kan säga allt till er,
ni förstår mig när jag gråter.
Ni är de som riktigt ser,
Ni är de som kommer åter.

Så låt mig vara så för er,
Låt mig trösta när ni gråter.
låt mig vara hon som ser,
hon som alltid kommer åter.




Övriga genrer av Tiili
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-07-05 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili