Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellmusik och guldhästar och du måste vara konstant.

 

 

Jag kan inte sova
dina ord äter på mitt skinn
inifrån och ut
och jag drömmer om att spegla mig i glaset
på dina händer.

Jag kan inte andas
dina fingertoppar kittlar mitt blodomlopp
och syret räcker inte till
och jag skrattar och skrattar
och sen

är du inte där

och jag gråter och gråter
medan kolsyran i blodet stillnar
bubblet av skratt kan inte komma loss
ur strupens grepp
och istället skakar lungorna av ångest
med en knytnäve i halsen

vad gör den där?

Jag kan inte se
din andedräkt på mina fräkniga kinder
är tillräcklig för att klistra igen
mina ögonlock
och dina fingrar är fjärilar i mitt hår
och jag vågar nästan inte bli kysst

jag kan känna karusellmusiken gripa oss om hjärtat

jag hör euforin bedöva min hjärna
när vi susar runt bland guldhästar




Övriga genrer av Tiili
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili