Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Fågelhjärta

 

ett fågelhjärta slår lugnt sina slag
fågeln sitter still i godan ro.
det är en vacker, varm, och solig dag
den är just klar med sitt bo.



den har precis flyttat ur sitt barndomshem
tro det eller ej, de gör det.
och bröderna tre och systrarna fem
har också flygit ur boet.



de små runda ögonen blundar mot lyckan
och ler för en liten stund.
men man vill förbanna den satans flickan
som inte hade vett att koppla sin hund.



fågelhjärtat slår inte längre nu
det är mosat mellan hundtänder.




Övriga genrer av Tiili
Läst 407 gånger
Publicerad 2008-04-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili