Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvet fullt av dikter

 

med honungsfärg på kjolen
och fjärilar i magen
strålar hon mot solen
vacker såsom dagen

hon dansar vild och fri
från samvete och plikter
och sveper snabbt förbi
med huvet fullt av dikter




Fri vers av Tiili
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 19:46



Bookmark and Share


  thyra
Glättig och virvlande text. Fint!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili