Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var länge sedan jag tillät mig att tänka på dig

 

 

mitt hjärta blundar hårt
förhoppningarna har dött

det var länge sedan nu.

jag kan minnas blommorna
som trasades för vinden

jag kan känna doften
av äpple från ditt hår

det var länge sedan nu.

nu vandrar jag i trasiga spår
i glömska och förbittring

nu släcker jag ljuset
som för alltid har fladdrat

du var länge sedan nu




Fri vers av Tiili
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 19:45



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint skrivet kanske det var en kärleksvän som du haft och försöker
bli kvitt smärtan denne orsakat dig isånafall så vet jag att det går över men det tar tid

Anna-Karin
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili