Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bryr mig inte längre, för det finns ingenting kvar av dig

 

du drunknar i kläder
du kvävs av ditt smink
du är inte vad du var
and you're not what you think

det finns ingenting kvar
av den kvinna du var
och jag bryr mig
inte
längre

du är inte ens värd
ett ögonkast
du är inte ens värd
mina läppar

och de orden som de håller tillbaks

de orden ska få stanna kvar

för du fattar inte vinken
är för upptagen av speglar
du har glömt dig själv
och allting som var ditt


det finns ingenting kvar
av den kvinna du var
och jag bryr mig
inte
längre


du får klara dig själv nu




Övriga genrer av Tiili
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 19:48



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bravo bra skrivet

Anna-Karin
2008-03-05

    Olives
sanningen är hemsk!
mycket bra dikt :)
2008-03-05

    Olives
sanningen är hemsk!
mycket bra dikt :)
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili