Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käre


Det är din, min kärlek som får dig att somna när
den skakat dig med vulkanutbrott
och
vem är jag att klandra din sömn
när jag ännu har beröringen av dina kyssar
dröjande kvar på min kropp?




Fri vers av volatile
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 22:47



Bookmark and Share


  Amina
asså min hjærna ær tom och jag ær alltså vældigt trøg på att kommentera, men APPLÅD!!!
//kærlek
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile