Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar redan halv sex och börjar skriva ord som oombedd och lustlös...


Dagen börjar

 

Dagen börjar
oombedd
saktmodig och lustlös

Torra ögon
värkande knän
huvudet fullt av
måsten

men där utanför
är himlen
mycket blå

 

07.07.06




Fri vers av Lena Renman
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-06 06:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Precis så-underbart beskrivet...
2007-07-07

  Eline.P
Jag känner också igen de här håglösa morgnarna när man bara inte vill...nånting egentligen sen må himlen lysa aldrig så blå därute...på andra. Jag brukar sätta mig och skriva. Det är en rätt bra början och sedan brukar det fixa till sig hyggligt efter kaffe och frukost.
2007-07-06

  katt.inc
Känner igen denna morgon. Tack och lov för blåa himlar. Fint fångat.
2007-07-06

    ej medlem längre
verkligheten består av båda delarna men oftast ser vi endast det svåra...
Underbar!!
2007-07-06

    JJ VIP
Trots allt finns där en hoppfullhet! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-07-06

  devilsangel
Du ser iallafall den blå himlen, inte alla som gör när det är tufft!
2007-07-06

  Cris
Rymmer ett hopp med den blå himlen
2007-07-06

  Lejonhjärtas poesi
Härlig dikt som rymmer vemod och hopp, njut av himlen blå!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman