Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga fåglar överallt

 

utanför, ovanför, under
överallt hörs fåglar
mest måsar i olika åldrar

samt sådana där
fåglar som doppat
sitt ansikte i choklad

nyss dunsade en ned
på terassen

och jag har en känsla
att de vill mig något

men jag vet inte vad




Fri vers av Rachel Roth
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 11:09



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag förstår precis vad du menar med de chokladdoppade små (nåja, ganska stora) pippisarna :)

Diggar slutet!
2007-08-19

  Bengt H VIP
Vilken glad dikt! Vilken lyckosjäl! Kanske ska jag sluta bli arg på skatgänget som väcker mig nästan varje morgon nuförtiden? ;)
2007-07-06

  Ms Lovecraft
Titeln och framför allt slutet är suverän/-t.
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth