Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara mitt namn

jag tar av min kostym
av människohudar
lägger lånade ögon
i havet
serverar tungan till grannen
som samlar alla namn
i en svart bok
där han själv
bestämmer ordningen
bara mitt namn
står skrivet
med guldpenna
bara mitt namn
står skrivet
på andra sidan




Fri vers av Pär Mosse
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-03-25 19:59



Bookmark and Share


    Pär Mosse
Trevligt att någon annan fixade stavfelet...
2005-03-26

    livräddaren
bra!
2005-03-25

    ej medlem längre
Alltså dina ordval målar groteska och makabra bilder som är svåra att förklara. Det kan till och med vara så kanske att det inte ska säga något i sin helhet bara att måla dessa bilder är meningen. Jag har min tolkning och den håller jag för mig själv.
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse