Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTER

 

 

ÄNTLIGEN KOM SOLEN

MED LITE VÄRME

I ALLA FALL

IDAG

MIN SISTA

ARBETSDAG

KÄNNER LIVET I MIG

SOM MADICKEN HADE SAGT

NU SKA JAG NJUTA AV LEDIGHET

OCH SKRIVA LITE HÄR ÄNDÅ DÅ OCH DÅ




Fri vers av Jojo
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 17:40



Bookmark and Share


  Bissen
Önskar dig en mysig semester med mycket solsken och få myggbett!
2007-07-07

  Lilla My* VIP
Härligt med semester o sol**
Önskar dig en riktigt finfin ledighet!
2007-07-06

    ej medlem längre
Ha en riktig skön semester!!
Kram Rita
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo