Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

När orden tagit slut,
och det känns som livet runnit ut,
Från det stora kärlekstimglaset som,
borde räcka hela livet.

Mitt timglas fylldes ett år tillbaka,
och jag hittade faktiskt mitt hjärtas maka,
jag ville och önskade så hårt att,
det skulle komma till en dag då vi blev två.




Övriga genrer av Willma
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-07-07 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma