Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära vän!


Himlen gråter med dig



Ja min vän, himlen gråter
men det är inte som du tror
himlen gråter inte för dig, utan med dig

Var stark att finna din lycka åter
öppna dina ögon och se
det som redan finns

Din karisma, din känslighet
gör dig öppen för sorg
men glöm inte, din lycka är lika nära

Du måste bara våga släppa
din saga, den som aldrig var sann
du lever redan i sanningen

Du har det som många önskar
men akta, du kan förlora detsamma
var aktsam med det du har

Känn sorgen genom din kropp
låt den absorbera dig fullständigt
för att lämna plats för det du vet är rätt

Det var en tid min vän
och nu är en ny tid,
tid är att gå vidare mot lättare mål

Så låt himlen gråta
och gråt du med den
För dina tårar läker, det som måste försvinna










Fri vers av Kameleont
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-07 13:39



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
älskar!
2007-08-11

  issac.a.m
underbart...
2007-07-23

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Kärlek
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont