Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shhhhh....

tystnad

i stereo

håller för öronen


klarar inte

inte

tystnaden


den tillåter

mitt inre

att tala


jag har ju inget att säga...




Fri vers av Nike
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 18:52



Bookmark and Share


  Ellan
denna tala till mig i tystnad.

tystnaden är jobbig ibland liksom den är välgörande ibland
2007-07-13

    Miraa
Gillar denna...och prova lyssna på ditt inre för oftast är det just där som det mest pålitliga sitter :)
2007-07-12

  Eline.P
Mycket bra! Allvar med en självironisk knorr på slutet!
2007-07-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så kan man känna....
men då är det nog nyttigt att lyssna!
bra text!
2007-07-08

    *Zenobia*
ahaa..det är då man \"hör röster i huvudet\".. *L*
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Nike