Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brink



kolsvart himmel

ovan

silverhav

drar mot öster


på strandens brink

möter solen




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 11:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fint målad bild
och ordet brink
som är ovanligt
får en särskild tyngd
2007-07-08

  Cris
Svart och silver..mörka hot och vackra vyer..snyggt ,, sådant är livet vid havet.
2007-07-08

  © anakreon VIP
Snart bryter det lös!
Älskar naturlyrik!
Carl-Erik
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP