Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev redan 1978 om det här med svårigheten att få ihop två liv och sedan svårigheten att separera dem.


Bärande

Slängde fram mina ögon
för dina fötter

 -Ta hand om våra liv

Grävde och grävde
längtade hem

 - Vet du var det är

Försökte bli till
tillsammans med dig
det blev inget till
av det jag ville bli

 -Vad ska jag ta mej till

Bar fram mina ord
för dej att hålla om
hur skulle jag få oss orka

visa mej visa
hur vi kan gå ifrån
detta

1978




Fri vers av Lena Renman
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 12:11



Bookmark and Share


  katt.inc
Starkt och vackert om kampen att få ett förhållande att fungera.
2007-07-08

    ej medlem längre
En mästerlig text om det svåra att själv försöka hålla ihop och få till en relation som utvecklar! Är man inte två om det blir det tungt och och resulterar i det du skriver i sista strofen..
Bokmärker!
2007-07-08

  stella
Gillar \"försökte bli till tillsammans med dig\". Sorgligt men distanserat om detta svåra...
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman