Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att ditt namn stavas LIVSLÅNGKÄRLEK

Du kanske inte vet att jag tänker på dig
precis just nu
om en minut
om en kvart
om en timme
i morgon
nästa vecka
om en månad
om ett halvår
om ett år.
Jag vet inte om du fattar att när jag tänker dig
på ditt inre
på hur du är
så är det endast lycka som genomfar mig.
Den sanna lyckan.
Du kanske inte tror mig om jag säger
att jag vill tänka samma tankar
om femtio år
för när någon nämner ditt namn
så stavar jag det
LIVSLÅNGKÄRLEK.




Fri vers av Gone
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 20:24



Bookmark and Share


    näver de anima
just så!

En passionerad lovsång till troheten!
Vi behöver sådana dikter.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gone