Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dog min ton

Alstra en son, föd en röst
Gripen av
den upplysta nattestaden

Jag ser mig mot den svarta staden som bakgrund
Självreflektionen är rätt.
På väg in i en tunnel
Är jag mig den röda ögonglansen så nära
Av en annan buss som passerar störs drömmen
Tillsammans med staden försvinner jag för en sekund
Så fel i verkligheten
Så rätt när vi entrar tunneln och det är svart
Där kan jag skrika och gråta i centrum
för att i en enda händelse och i en enda rysning
samla allt jag känner, allt jag hatar, allt jag älskar och allt jag ser
Är mitt medvetande i en kropp med vanskapt hals?

Mitt hjärtas lyriska vemod
min strupes gutturala ångestvrål
Mitt hjärtas havsvrål
Min strupes pumpande omod
Med hjärtesorg så min sång, du dog




Fri vers av Ioni
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-07-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ioni
Ioni