Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om uppvaknande ur självrannsakning och kreativ underkastelse

Jag kramar en ljusgul tennisboll
och studsar den mot vad mörkret
förvandlat till sin hemlighet

Jag bär på en underlig känsla
som bara kan överleva om natten
var allt förvandlas till en kuriositet

Jag försöker skriva en dikt
men när orden
känns som flyktigast landar bollen
i papperskorgen
och tanken följer med
jag överger drömmen, tar upp mobilen
och ser om någon ska med på café




Fri vers av Ioni
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ioni
Ioni