Till dig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.




Till dig.

Till dig.

 Du finns där

 fast du finns ännu

 inte på riktigt.

 Du ligger så tryggt

 i din boning..

 Snart är det dags

 att komma till den

 här världen.

Vi får hjälpas åt  

att göra den så trygg

som möjligt

 lilla goa människa




Fri vers av Annmargreta
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 00:24



Bookmark and Share


  Cris
Underbart fint!
2007-07-25

    Bodil Sandberg
Blir ett självklart bokmärke..då jag snart ska bli mormor...tusen tack för den!!!!Enormt fin!!!!
2007-07-18

  Gunilla Söderström Hallström
En underbar och spännande resa att få sitt första barnbarn.
2007-07-11

  Mr G
Ja, visst är livet fantastiskt, ett litet liv är det bästa man
kan tänka sig
Man unnar varje människa att uppleva detta mirakel
med att se barns födas.
Alla barn är kärleksbarn.

Applåd

Mr Grapenskog
2007-07-10

    Oprofessionell
den här påminner om no lies, just love av bright eyes. och jag som typ avgudar bright eyes gillar denna dikt. den är liksom väldigt sann och ja, man fastnar för orden. gillar även att texten är grön, gör att den sticker ut lite extra också :)
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta