Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag var liten brukade jag skrapa händer och knän när jag trillade av cykeln.


att gråta nu gör ont.


men man kommer inte åt att sätta plåster på hjärtat




Övriga genrer av Tiili
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili