Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

خيالي


Du flyger i universum

och allt, precis allt. kan bli som du vill

SKRIK bara ut det i skogen och under vattnet

så ofta du kan

och glöm inte att kalla det vid dess namn



Du flyger i universum

och allt, precis allt. kan bli som du vill

 

 




Fri vers av volatile
Läst 1013 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-10 21:07



Bookmark and Share


  koch
så vackert! bilden... sen dikten!

vad betyder överskriften?
2007-11-08

  Manal
väldigt vackert, roligt att du använder arabiska språket som överskrift
2007-11-07

  Albert
javisst! haha... hopp!
2007-08-01

  K*
häftigt!
extra effektfullt med den underbara bilden

tack för dessa ord
2007-07-13

  Rozhan
Vilka magiska ord! som ur en scen från Aladdin! Du reflkerterar stor mystik med dina ord, bedårande helt enkelt!
2007-07-11

    Noyle
Så.. stjärnklar, men jag tycker att du borde fortsätta längre. Jag vill ha mer!
2007-07-11

  Zara VIP
aaaaaaascool bild!!^*
2007-07-11

  DanSan
***************************

Visionär och/eller drömmare är vi
ju alla här på poeter och vi ska
alltid anamma våra visioner och
drömmar. . .

Härligt friskt diktat!!!
Allt det bästa till dig, Dan

**************************
2007-07-11

  Amina
ær rubriken på persiska eller arabiska?
jættefin text!!
2007-07-11

  Lasseman VIP
Åh! tack för denna den satte sig i hjärtetrakten..
2007-07-11

  Ulf Popeno
Jag skulle vilja säga \"Du är vad du vill bli\". Det gäller att hitta förmågan, som den där stenen på stranden.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile