Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte sova. Mycket tänkande.


Älskling... vad betyder det?

Älskling

Ett fint ord men vad betyder det?

Älsk som kanske i älskade och ling som i lingon

Alltså en älskad som är söt som lingon.




Övriga genrer av Hinata
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-11 08:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ord du värderar efter dess delbarhet...att plocka lingon tillsammans med sin älskling handlar om kärlek... också... inte bara skördandets glädjen... fin fundering... ja...
2007-08-12

    crapcat
söt som sockrade lingon
2007-07-27

    Pascali
lingon e surt :)
2007-07-15

    legolas
Jag bara skrattar och *ler*
2007-07-12

  Elvira.L
söt dikt^^ Visst tänker man mycket när man inte kan sova :P
2007-07-12

    Noyle
Åh, älskling, du är mitt själs lingon! xD
2007-07-11

  * Ammi *
söt..om man kan säga så .. fin jämförelse!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata