Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket funderande...


Lite sorgligt men vi får väl inse saningnen

Människor är som bladen på träden.

Vi vissnar och bleks med åren.




Övriga genrer av Hinata
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 18:10



Bookmark and Share


  alvan
Nej nej, jag håller inte med! Men visst, det beror väl på hur man ser det. Men så ska man inte se det! ;)
2007-10-16

  * Ammi *
bra funderat!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata