Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är faktiskt sant! Mamma försöker alltid hålla min hand när vi går över gatan! I alla fall när vi var i fartdårarnas länder Italien och Portugal...


Mamma, jag kan gå över gatan själv

Att gå över en gata är inte så svårt.

Mamma sträcker efter min hand och förväntar sig att jag ska ta den.

Men mamma, tänker jag då, älskade mamma. Jag kan gå över gatan själv. Jag vet att du vill väl, se till att jag kommer över gatan säkert och tar rätt väg men älskade mamma. Jag ska förska att alltid välja rätt väg men dom besluten måste jag göra själv.Orora dig inte. Jag klarar mig.




Fri vers av Hinata
Läst 621 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-16 22:01



Bookmark and Share


    Bli Opersonlig
man vill ju inte at ens egna barn ska ta fel väg..
2007-10-20

  Linda^^
Härlig text! :)
2007-08-16

  * Ammi *
vilken träffsäker text! en mamma förblir nog mamma i mångt och mycket i hela ens liv, kanske omedvetet ... älskade mamma ..
så fint du skriver!
Frigörelse kan ta tid .. allt beror på en själv!
2007-08-16

    Manuela
Men hur sant är inte detta då!!! Mammor slutar aldrig att mamma sina barn och det är nog därför vi älskar henne så. Den omsorgen kommer alltid att finnas, vart vi än gå och på villka vägar : )Det var en fin text du fixat fram.Verkligen!
Många kramar till dig från : Manuela
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata